Детайли за продукта

59,00 лв
29,00 лв
Спестявате:
30,00 лв
В наличност
продукт No: tees375_5
Гаранция на напечатаното изображение - 100 години. Размер на плочката 20/25см Варианти при печат:
Печат
БЪРЗА ПОРЪЧКА
Add files...
 
Preview File Name Size Action

Печат на ваша снимка върху дърво - един уникален и "вечен" подарък. Високото качество на печат + старинния материал са една страхотна комбинация, която е подходяща за декорация на всеки дом. Създайте си спомени и ги запазете, създайте красива атмосфера във вашия дом :) Артикулът е много подходящ и за подарък. Сигурни сме, че ще създадете хубава емоция и нестандартният подарък ще стане любим сувенир и на този, за който е предназначен :)

Високо качество на печат e благодарение на най-новата технология, а именно Директен УВ печат. 

Гаранция на напечатаното изображение - 100 години.
Размер на плочката 20/25см
Варианти при печат: 

Вариант 1 - Директен печат без бяла подложка. При този вид печат, изображенията стават по бледи, но за сметка на това по добре се вижда структурата на самото дърво - за подложка използваме единствено структурата на дървото.

Вариант 2 - Директен печат с бяла подложка. Тук структурата на дървото се вижда по-слабо, но изображенията стават по-ярки и реалистични. Това е така защото преди да нанесем вашето изображение, ние печатаме първи слой с бяло мастило и след това отпечатваме самата снимка.

Допълнения:

1. Печат на гърба  + 20 лв
2. Добавяне на кукичка + 2 лв
3. Добавяне на стойка + 5 лв

За да направите поръчка, прикачете желаната  от вас снимка чрез бутона "Добави файл" и преди да финализирате поръчката, в полето "бележки", опишете какъв печат избирате: Директен печат без бяла подложка или директен печат с бяла подложка.