Поръчаните артикули може да получите от офиса ни в гр. Варна, бул. Сливница 131 /срещу  бар Garden, до матраци TED/ или да бъдат доставени чрез куриерска фирма.

Доставка с куриерска фирма Рапидо до адрес на клиента. Цената за доставка до 1 кг. е около 4,00 лв до посочен адрес от клиента и до всяко населено място в България. В населените места, в които има офис на куриерска фирма Рапидо, доставката обикновено се извършва на следващия работен ден /след изпращане на поръчката от наша страна/. Другите населени места се обслужват по график / вижте графикът на обслужване тук

Доставка до офис на Еконт. Цената за доставка до офис на Еконт за пратки до 1 кг. е 3,80 лв /ориентировъчно/. Цената може да варира /плюс, минус няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж/. При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерска фирма Еконт, като тази услуга се заплаща допълнително. 

Важно!!! Уважаеми клиенти, ние не носим отговорност при забавяне на доставките от куриерските фирми! Всички артикули се изработват и изпращат в определения срок, описан в сайта ни. След изпращане на поръчките от наша страна, отговорността се прехвърля върху куриерската фирма. Молим,в случай на забавяне, да се обръщате за информация към тях. От наша страна може да изискате само номер на вашата пратка.
Национален телефон на куриерска фирма Рапидо: 070016006
Контакти на куриерска фирма Еконт, може да потърсите в техния сайт, спрямо вашето населено място.