За да направите поръчка на детски календар, е необходимо да изберете конкретен модел календар. Избирате вариант "едносекционен" /1 основен месец и два по-малки под него/ или "трисекционен" /3 месеца с еднаква големина,разположени един под друг/. След това от стрелките избирате желан брой. 

След това,  натиснете бутона "Желан файл за печат" /добавяте вашата снимка/. Ако снимката е с голям размер, натиснете бутон "ще изпратя на email, но задължително при изпращане на снимка, в ЗАГЛАВИЕТО трябва да фигурира номерът на вашата поръчка.

Натиснете бутона "Избери файл" /добавяне на вашата снимка/и  изберете снимката от вашият компютър и натиснете бутона Open /.При всяка операционна система и браузър този бутон е изписан по различен начин / на снимка 2 е илюстрирано  къде се намира бутона и по какъв начин може да изберете изображение /

След като сте избрали изображение, системата автоматично го качва на сървъра. Моля имайте в предвид, че е необходимо изображенията да бъдат с висока резолюция /300dpi задължително/. Съобразявайте също,  дали полето, в което ще се отпечата вашата снимка е подходящо и съвпада с това, което прилагате в поръчката /за колажи с визуализация на хоризонтална снимка, прилагайте хоризонтална снимка; за колажи с визуализация на вертикална снимка, прилагайте вертикална снимка/.  

 

След като прикачите желаните снимки за печат, можете да изберете желаното количество календари. СИСТЕМАТА ИЗЧИСЛЯВА АВТОМАТИЧНО ОТСТЪПКАТА ЗА КОЛИЧЕСТВА. След като сте избрали желано количество и вид на календара - едносекционен или трисекционен,  натиснете бутона "добави в количка".

След като сте натиснали бутона "добави в количка",  ще ви се появи "изкачащ" прозорец с информация за добавеният продукт в количка. От тук може да изберете дали да продължите към количка /за завършване на поръчката/ или да продължите да добавяте още продукти.

Ако сте избрали бутон "количка", вече сте в секция количка. Тук е визуализирано какви продукти сте добавили в количката заедно с прикачените снимки. Ако сте нов потребител и нямате създаден акаунт при нас, е необходимо да попълните вашите данни. Ако не желаете да се регистрирате в сайта, кликнете върху квадратчето с "х" с наименование "създаване на акаунт". След това изберете начин за доставка /до адрес с Еконт, до офис на Еконт. "Показвано име" е името, с което се регистрирате при нас /вашето име/.

Ако имате допълнително описание към нас, можете да го напише в секция "Бележки и специални искания". Задължително прочетете условията за обслужване и се съгласете с тях преди да натиснете бутона "Потвърди поръчката". С натискането на бутона "Потвърди поръчката" Вашата поръчка пристига при нас. Ще получите автоматичен отговор от системата за потвърждение на поръчката /на вашия имейл/. При обработка на поръчката от наш оператор, ще получите известие на имейл или ще се свържем с вас на посочения телефон.