Детайли за продукта

12,00 лв
Продажна цена 12,00 лв
Total: 12,00 лв
Отстъпка
В наличност
продукт No: k119

Чаша със снимка Париж - фотореалистично качество на печат.
Получавате чашата в кутийка

Цени:

БЪРЗА ПОРЪЧКА
Добави файл...
 
Изображение Име на файл Размер Действие

Предлагаме ви чаши с изображение по Ваш избор. В основната категория „Чаши със снимка“ ще откриете изключително голямо разнообразие от дизайн на чаши. На мястото на поставената снимка може да бъде отпечатана Вашата снимка. При индивидуалните проекти, като тези, качеството на печат е на изключително високо ниво – ФОТОКАЧЕСТВО.

Изберете най-подходящият модел чаша за вас: Чаши със снимка за Коледа, Забавни чаши със снимка, Чаши със снимка за Свети Валентин, Чаши със снимка за влюбени, Чаши със снимка за Коледа и много други.

Можем да отпечатаме върху чаши и ваши снимки, без да включваме предлаганите от нас дизайни.

Цени: 1 броя – 10 лв, 2 броя – по 9 лв/бр. или общо 18 лв., 3 броя – по 7 лв./бр. или общо 21 лв.

Доставка до всяко населено място в България /до адрес на клиента/ - цена 2,70 лв. за пратки до 1 кг.

Мога ли да поръчам 3 различни модела чаши? - Да, може да поръчате 3 различни чаши, като те ще бъдат таксувани на промоционалната цена от 7 лв.

Как да поръчам? Може да направите своята поръчка през сайта или да ни пишете на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. като уточните: Кой модел чаша сте избрали или кои /визирайте ни кода на продукта – пише го под заглавието в случай, че сте кликнали на самия продукт/, прикачите необходимите снимки, които да приложим при отпечатването върху чашата и поясните коя снимка на коя чаша да бъде изобразена. Изпратете ни данни за доставка: Имена на получател, телефон за връзка и точен адрес за доставка.

При възникнали въпроси, може да се свържете с нас чрез посочените контакти.