През последните години много популярни са семейните и детските фотосесии, които пък от своя страна са много подходящи за изработка на детски календари. Много от нашите клиенти предоставят именно такива снимки - с тях детските календарите придобиват красив завършен вид :) Ако имате професионални снимки на вашето детенце, моля да ни предоставите някоя от тях. Ще обясним защо. Готовите

варианти на детски колажи, които сме подготвили са с много високо качество на изображенията /детските мотиви, картинките с анимационни герои/.  Ако вие ни предоставите снимка с лошо качество - разликата при отпечатване е видима. Важно е да знаете, че снимките, които предоставяте за отпечатване не трябва да са от Facebook или редактирани с различни програми за снимки /всички те развалят качеството на вашата снимка/. На телефона си, вие може да я виждате по един начин, но имайте в предвид, че при отпечатване, снимката се уголемява и съответно пикселизира . Предпочитаме да ни предоставяте снимките без да сте нанасяли корекции върху тях /ние ги изрязваме и позиционираме, както е най-удачно за избрания от вас детски календар/. Всичко, което зависи от нашите дизайнери /по отношение на това, календарът ви да има максимално красив завършен вид/, се прави, но не очаквайте от нас чудеса :) С професионално направените снимки подобни проблеми няма :) Ето защо - ако разполагате с такива, моля да ни предоставите някоя от тях, за да имат вашите детски календари идеален завършен вид и през цялата 2020-та година да им се радвате!

Какви трябва да са вашите снимки?

1. Изпращайте ни снимки, на които децата ви са на фокус или сами - ние не премахваме други хора или предмети от вашите снимки, а само оразмеряваме снимката, изрязваме - ако е необходимо, за да може най-добре да се съчетае с желания от вас детски колаж.
2. Минималният размер на снимките за календари, е 1024/768 px. /ако вашата снимка е с по-ниска резолюция, вероятно тя е препращана през Messenger или е теглена от Facebook - моля, потърсете и ни изпратете ОРИГИНАЛНАТА СНИМКА/.
3. При изпращане на снимки от мобилни телефони, таблети - моля  изберете опцията "оригинално качество".
4. Не изпращайте снимки от Facebook /той разваля качеството им/. И все пак ако решите да ни изпратите, ние не носим отговорност за качеството на отпечатаното изображение.

При неспазване на гореизложените препоръки, ние не носим отговорност за качеството на отпечатаната снимка.