се печата предимно до 3 основни цвята /преливки, цели изображения и т.н. не са удачни за печат/. При ситопечатът тениските на едро основно са с рекламна цел /печата се лого в един или два цвята/, или друго подобно изображение. Директеният печат е най-нашумелият и удачен начин да отпечатате на вашите тениски желано от вас изображение. Тук няма ограничение в цветовете и преливките - изображението директно се отпечатва върху текстила. При белия текстил мастилото прониква директно в структурата на текстила и става изключително устойчиво във времето. При цветният текстил се печатат 2 слоя /първи бял слой и втори с желаното изображение - идета е изображението да е максимално ярко отпечатано/. Ето защо и цветните тениски, макар и на едро поръчани, са по-скъпи.
Тениски на едро с печат чрез сублимация. Тук изображението става ярко. Възможно е да се използват и поиестерни тениски. Печатът не е много издръжлив във времето. Този печат е подходящ за тениски, които ще се ползват за кратък срок.
Флекс и флок термотрансфер - тук също може да се отпеча изображение. То се отпечатва на специално текстилно фолио, като след това изображението се трансферира върху тениската чрез термотранфер.
Според това кой е най-подходящият печат за вашите тениски на едро, ние ще калкулираме цена. Модели тениски може да изберете от тук:
Цената на тениските е описана. Спрямо желаната от вас бройка + информация за цвят на тениските и големина на това, което ще се отпечатва, ние ще калкулираме цена.